Vanaf oktober start Van Rennes in samenwerking met groothandel Technische Unie een proef om de dagelijkse materiaalleveringen ’s-nachts uit te gaan voeren. In een speciaal magazijngedeelte kan de chauffeur zelfstandig de bestelde materialen lossen. De volgende ochtend kunnen de servicemonteurs hier dan gelijk mee aan de slag.

De proef is een vervolg van een reeds eerder gestart traject om het serviceniveau van het installatiebedrijf nog verder te verhogen. Na de introductie van de digitale werkbon, het digitaal factureren en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen, kunnen de monteurs sinds kort ook direct op locatie de benodigde materialen bestellen met de iPad. Door de nachtleveringen zal dit logistieke bestelproces wederom versnellen.

Ook de projectafdeling heeft al jaren een efficiënt logistiek proces. De ingekochte materialen worden door de verschillende partners rechtstreeks en tijdig op locatie geleverd, waardoor het zelf vervoeren en opslaan van de materialen tot het verleden behoort.

© Van Rennes 1956-2021 | Sitemap | Disclaimer | Privacy

Start Chat
1
Vraag/verzoek? App met ons!
Kunnen wij u helpen? App met ons!