Vernieuwbouw – op z’n Hoeksche Waards

Mooi om te zien is dat de vernieuwbouw is uitgevoerd door 2 Hoeksche Waardse bedrijven. Aannemingsbedrijf P.&G. Hooghwerff B.V. uit Strijen was de aannemer en wij verzorgden alle installaties.

“Als Aannemingsbedrijf P.&G. Hooghwerff B.V. zijn we verheugd dat we na de aanbesteding en de daarop volgende intensieve periode met de bouwcommissie zijn gekomen tot een verbouwing van het pand met goede isolatie waarden en hedendaagse materialen, met een begroting welke sluit binnen het budget. Het is mooi om bij de plaatselijke voetbalvereniging waar mijn eigen kinderen lid zijn dit te mogen realiseren”, aldus Directeur Luuk Kamp.

Rob Schijvenaars namens Van Rennes: “Het is voor Van Rennes enorm belangrijk om als echt Hoeksche Waards bedrijf de verbinding te blijven zoeken op het eiland. Daarom waren wij ook enorm verheugd dat wij een aanvraag kregen van v.v. Strijen voor de vernieuwbouw van de kleedkamers. Vanaf begin af aan was het al vrij snel duidelijk dat we er samen iets moois van wilden maken. Wat het nog bijzonderder maakt is dat vanaf het eerste contactmoment in maart we volgens de corona regels hebben moeten acteren. Fysieke contacten zijn er pas geweest tijdens het zetten van de handtekening.”

Status

Opgeleverd

Opleverdatum

2021

Vernieuwbouw Kleedkamers v.v. Strijen
Datum

16 juli 2020

Opdrachtgever

v.v. Strijen

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Renovatie, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig