In opdracht van Smits Transport en Logistiek gaan wij alle installaties verzorgen voor de uitbreiding van het distributiecentrum met koelcellen in Strijen. Zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige onderdelen zullen van ontwerp tot realisatie door ons worden verzorgd. Wederom mooi installatieproject in de Hoeksche Waard!

Smits Transport en Logistiek

Al sinds 1929 werken vier generaties Smits vol overgave aan het opbouwen van een gezonde onderneming. Wat begon als een tuinderij met vervoer van de eigen verse producten is nu een bloeiend transport- en logistiekbedrijf, gespecialiseerd in opslag, distributie en vervoer van levensmiddelen. Sinds 1 januari 2009 staat bij Smits de vierde generatie aan het roer. Het jonge, enthousiaste team is helemaal klaar voor een succesvolle toekomst in transport en logistiek voor o.a. de food-branche.

Status

In opdracht/uitvoering

Opleverdatum

2e kwartaal 2020

Uitbreiding distributiecentrum Strijen
Datum

22 oktober 2019

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Bliksembeveiliging, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Buitenriolering, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Intercominstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Noodverlichting, Ontruimingsinstallaties, Oplaadpunten, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig, Zonnepanelen