Voor het nieuwe bedrijfspand van StarCuisine gaan wij alle installaties realiseren. Het pand van 5.885 m2 bestaat uit een grondstoffenmagazijn, productieruimte/bereidingskeuken, vriesruimten en tempereercellen, inpakafdeling, gereed product magazijn en kantoorruimte.

Door deze nieuwbouwontwikkeling op bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk maakt StarCuisine een flinke duurzaamheids- en vernieuwingsslag. Daarnaast verbeteren ze hiermee de logistieke bereikbaarheid. Het gebouw is functioneel ontworpen en voldoet straks aan alle standaarden die gelden voor gebouwen in de foodsector. Bij de uitwerking van de plannen is zelfs al rekening gehouden met eventuele uitbreiding in de toekomst. De oplevering staat eind 2021 gepland.

Overige bouwpartners

Over StarCuisine

StarCuisine, nu nog gevestigd in Rijswijk, is specialist in oriëntaalse gerechten en produceert koelverse maaltijden voor horeca, catering en supermarkten.

Status

In opdracht / in uitvoering

Opleverdatum

Eind 2021

Nieuwbouw StarCuisine Bleiswijk
Datum

23 maart 2021

Opdrachtgever

StarCuisine

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Brandbestrijding, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Intercominstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Logistiek, Noodverlichting, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig