In opdracht van De Vries en Verburg hebben wij alle installaties verzorgd voor maar liefst 3 SMARTLOG distributiecentra in de Rotterdamse haven. Deze distributiecentra van in totaal bijna 55.000m2 zijn in bouwteam gerealiseerd. Wij waren verantwoordelijk voor de detailengineering en uitvoering van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

SMARTLOG 3 Eemhavenweg Rotterdam

Meer informatie over SMARTLOG 3 →

SMARTLOG 4 Geyssendorfferweg Rotterdam

Meer informatie over SMARTLOG 4 →

SMARTLOG 5 Ophemertstraat Rotterdam

Meer informatie over SMARTLOG 5 →

SMARTLOG distributiecentra

DHG is specialist in het beleggen in en ontwikkelen van hoogwaardig logistiek vastgoed die voorzien in hoogwaardige en tailor made warehousing oplossingen. Bij DHG noemen ze dit SMARTLOGS.

SMARTLOG is afgeleid van de woorden ‘Smart’ en ‘Logistics’ en staat voor de nieuwe benchmark in XXL warehousing en distributie. Of het nu gaat om koopmansgoederen of ADR-goederen (verpakte gevaarlijke stoffen).

SMARTLOG distributiecentra zijn gunstig gelegen in havengebieden en logistieke hotspots. Door het ontwikkelen van XXL distributiecentra op locaties die directe toegang hebben tot de modaliteiten weg, spoor, water en lucht, kunnen producten worden vervoerd op de meest efficiënte manier in termen van kosten, snelheid, bereikbaarheid, frequentie en veiligheid.

Status

Opgeleverd

Opleverdatum

2021 (alle locaties)

Nieuwbouw SMARTLOG distributiecentra Rotterdam
Datum

11 november 2019

Opdrachtgever

De Vries en Verburg

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Brandbestrijding, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Intercominstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Logistiek, Noodverlichting, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig