Nieuwbouw Reftrade te Heinenoord

In opdracht van Bouwonderneming Stout hebben wij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd voor het nieuwe bedrijfspand van Reftrade. Het pand bestaat uit een kantoor en bedrijfshal. Daarnaast is er buiten op het terrein opslagruimte. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 2.200 m2 en is gerealiseerd op een perceel van 6.000 m2. Het ontwerp is afkomstig van architectenbureau van Trier en het geheel is ontwikkeld door Vogels Bouwmanagement. Naast de huidige 6.000 m2 heeft Reftrade ook een reserveringsovereenkomst getekend voor 2.880 m2. Hier kan in een later stadium uitbreiding op plaatsvinden.

Reftrade

Het in 1984 opgerichte Reftrade hield zich in de beginjaren voornamelijk bezig met de in- en verkoop van gebruikte koelcontainers en vriescontainers. In de loop der jaren is het aantal activiteiten uitgebreid: Reftrade richt zich naast de in- en verkoop ook op verhuur.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard

De nieuwe locatie van Reftrade is onderdeel van Bedrijvenpark Hoeksche Waard. Dit is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen.

Status

Opgeleverd

Opleverdatum

September 2018

Nieuwbouw Reftrade Heinenoord
Datum

5 maart 2018

Opdrachtgever

Bouwonderneming Stout

Categorie

Binnenriolering, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Datanetwerken, Elektrotechniek, LED verlichting, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig