Nieuwbouw productiehal Van Rijsoort Bending te Klaaswaal

Letterlijk aan de overkant van de straat hebben wij voor Van Rijsoort Bending alle installaties verzorgd van een nieuwe productiehal. De nieuwe hal is een uitbreiding op het bestaande pand, gelegen op het industrieterrein van Klaaswaal.

Wij waren van A tot Z verantwoordelijk voor zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. Uiteraard is de gehele installatie zo duurzaam mogelijk ontworpen. Zo maken we gebruik van de restwarmte van de buigmachine om zowel het kantoor als de werkplaats te verwarmen.

Rijsoort

Van Rijsoort Bending

Buizen, profielen en platen buigen. Dat is wat familiebedrijf Van Rijsoort Bending al sinds 1903 doet. Het werk is inmiddels over de hele wereld te vinden in stadions, concertzalen, treinstations, kunstwerken, machines en andere constructies.

Status

Opgeleverd

Opleverdatum

2020

Nieuwbouw productiehal Klaaswaal
Datum

27 mei 2019

Opdrachtgever

Van Rijsoort Bending

Categorie

Aardingsinstallaties, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Inbraakinstallaties, LED verlichting, Ontruimingsinstallaties, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig, Zonnepanelen