Nieuwbouw productiehal Van Rijsoort Bending te Klaaswaal

Letterlijk aan de overkant van de straat gaan wij voor Van Rijsoort Bending aan de slag om alle installaties te verzorgen van een nieuwe productiehal. De nieuwe hal is een uitbreiding op het bestaande pand, gelegen op het industrieterrein van Klaaswaal.

Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk voor zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. Uiteraard is de gehele installatie zo duurzaam mogelijk ontworpen. Zo gaan we gebruik maken van de restwarmte van de buigmachine om zowel het kantoor als de werkplaats te verwarmen.

Van Rijsoort Bending

Buizen, profielen en platen buigen. Dat is wat familiebedrijf Van Rijsoort Bending al sinds 1903 doet. Het werk is inmiddels over de hele wereld te vinden in stadions, concertzalen, treinstations, kunstwerken, machines en andere constructies.

Status

In opdracht/uitvoering

Opleverdatum

2020

Nieuwbouw productiehal Klaaswaal
Datum

27 mei 2019

Opdrachtgever

Van Rijsoort Bending

Categorie

Aardingsinstallaties, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Inbraakinstallaties, LED verlichting, Ontruimingsinstallaties, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig, Zonnepanelen