In Hazerswoude verzorgen wij de E-, W- en S-installaties & procesfaciliteiten voor een nieuwe, state-of-the-art fabriek van Menken Orlando. Van de engineering tot en met de uitvoering. Alle installaties zullen wij in samenwerking met het bouwteam realiseren.

Deze duurzame fabriek van ca. 5.200m2 is straks, naast de verpakkings- en processing activiteiten, ook geschikt voor het drageren van chocolade. Op deze wijze worden alle productie en logistieke activiteiten van Menken Orlando gebundeld op één locatie. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de goede samenwerking met omliggende bedrijven en de bestaande infrastructuur.

De eerste paal is 15 juli 2020 geslagen en we zitten nu middenin de engineeringsfase. De eerste werkzaamheden op locatie zijn daarnaast al uitgevoerd.

Over Menken Orlando

Menken Orlando is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. Zij ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Deze concepten worden geleverd onder private label of als een van de eigen merken van Menken Orlando.

Het bouwteam

Status

In opdracht / in uitvoering

Opleverdatum

2021

Nieuwbouw fabriek Menken Orlando Hazerswoude
Datum

1 oktober 2020

Opdrachtgever

Menken Orlando

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Bliksembeveiliging, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Buitenriolering, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Intercominstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Noodverlichting, Ontruimingsinstallaties, Oplaadpunten, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig