Begin jaren ’90 startte de franchiseformule Kippie. Vanuit een hypermodern bedrijfspand in Waddinxveen worden de franchisenemers vanaf volgend jaar nog beter bediend. Het is een grote en belangrijke stap voor Kippie. De nieuwbouwplannen die het bedrijf achter de winkelketen voor kant-en-klare kipproducten op tafel heeft liggen, moeten het bedrijf groeiruimte geven, maar bieden ook de kans om zaken volledig future-proof te krijgen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

Het gehele project wordt in bouwteam uitgevoerd. Wij zullen daarin de volledige werktuigbouwkundige installatie verzorgen voor dit gasloze pand. Van detailengineering tot realisatie. Hierbij gaan we onder andere de restwarmte uit de koelinstallatie – die het hele productie- en opslaggedeelte op nul graden moet houden- hergebruiken voor de verwarming van de kantoren.

Artikel van RBK Group over het project →

Status

In opdracht/uitvoering

Opleverdatum

2020

Nieuwbouw distributiecentrum Kippie Waddinxveen
Datum

2 juli 2019

Opdrachtgever

Kippie

Categorie

Binnenriolering, Brandbestrijding, Koeltechniek, Logistiek, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig