In opdracht van Systabo verzorgen wij de E-, W- en S-installaties voor 3xVIS: 3 bedrijfshallen voor de visindustrie. De bedrijfshallen worden door VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt voor eindgebruikers Seafood Centre, AZ Fisheries en Plugge Zeevis.

Zowel Seafood Centre, AZ Fisheries en Plugge Zeevis houden zich bezig met het vangen, verwerken en verhandelen van vis. Alle partijen zijn groothandels die o.a. leveren aan restaurants en supermarkten.

Aan de Visafslagweg, in de haven van Scheveningen wordt in totaal circa 4.400 m² BVO bedrijfshal gebouwd. 1.100 m² BVO voor Seafood Centre, 1.700 m² BVO voor AZ Fisheries en 1.600 m² BVO voor Plugge Zeevis.

De bouw van de bedrijfshallen wordt uitgevoerd in 2 fases. De eerste fase is gestart in september 2020. Naar verwachting wordt de 2e fase eind 2021 opgeleverd.

Over Noordelijk havenhoofd te Scheveningen

De herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen is een gezamenlijk plan van het Viscluster, met ondernemers uit het gebied, de gemeente Den Haag en VolkerWessels Vastgoed.

Status

In opdracht / in uitvoering

Opleverdatum

2021

Nieuwbouw bedrijfshallen 3xVIS Scheveningen
Datum

29 september 2020

Opdrachtgever

Systabo

Categorie

Aardingsinstallaties, Binnenriolering, Bliksembeveiliging, Brandbestrijding, Brandmeldinstallaties, Buitenriolering, Dakgoten + Hemelwaterafvoer, Datanetwerken, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Intercominstallaties, Koeltechniek, LED verlichting, Noodverlichting, Ontruimingsinstallaties, Oplaadpunten, Regeltechniek, Sanitair, Utiliteitsbouw, Ventilatie + Luchtbehandeling, Verwarmingsinstallaties, Waterinstallaties, Werktuigbouwkundig