Eén van de opdrachtgevers van Van Rennes is HW Wonen in Oud-Beijerland. Van Rennes voert onderhoud uit aan de wooncomplexen en lost storingen en problemen van de woonhuizen op.

Onderstaand een verslag van het interview dat gehouden is met het hoofd servicebureau van HW Wonen. Dit naar aanleiding van het uitbrengen van ons magazine uit 2009.

“Als hoofd Servicebureau werk ik sinds twee jaar met Van Rennes, maar de samenwerking gaat al veel langer terug van vóór de fusie van de woningcorporatie. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst voor allerlei technische klussen. Voor specialistisch werk en elektra schakelen wij vaak of ook Van Rennes in. De specialisten van Van Rennes hebben veel kennis en expertise in huis. Voor onze huurders zijn storingen bij elektra altijd dringend en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Van Rennes is ten eerste altijd goed bereikbaar. Het bedrijf reageert snel én adequaat. Ze voeren bovendien het werk goed uit en geven – heel belangrijk voor ons – altijd goede terugkoppeling over de oorzaak van de storing. Wat heeft het probleem veroorzaakt? Kortom, ze denken met je mee. Voor HW Wonen staat Van Rennes voor goede adviezen, meedenken met de opdrachtgever én duidelijke feedback. Van Rennes is gewoon een hele betrouwbare partner waar wij altijd van op aan kunnen.”

Hoofd Servicebureau HW Wonen

Kwaliteitsverbetering

Van Rennes heeft een kwaliteitsverbetering uitgevoerd op diverse locaties voor HW Wonen.

De werkzaamheden bestaan uit:

    • Het vervangen van de bestaande buitenverlichting voor energiezuinige LED verlichting
    • Het aanbrengen van intercominstallatie.
    • Het aanbrengen van rookmelders in de woningen.

Renovatie

Van Rennes Elektrotechniek heeft voor onze opdrachtgever, woningcorporatie HW Wonen, diverse woningen aan de Groningen- en Vezelstraat te ‘s-Gravendeel gerenoveerd; totaalrenovatie, groepenkasten en NEN1010-keuringen.

Status

Doorlopend

 

 

Opleverdatum

Doorlopend

 

 

HW Wonen
Datum

16 oktober 2014

Opdrachtgever

HW Wonen

Categorie

Brandmeldinstallaties, Elektrotechniek, Intercominstallaties, LED verlichting, Ontruimingsinstallaties, Renovatie, Woningbouw