Vervangen oude koelinstallatie Hoogesteeger Zwanenburg

Bij Hoogesteeger in Zwanenburg is de oude R22 koelinstallatie vervangen door een nieuwe ammoniak/CO2 installatie. De werkzaamheden voor Van Rennes bestonden uit het leveren en monteren van kabelgoottracé plus de bekabeling van de schakelpanelen naar de diverse componenten.

Om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever zijn productie kon blijven verzorgen, is het project gefaseerd uitgevoerd. De oplevering van dit project was in maart 2015.

Koelinstallatie Chocoladefabriek Barry Callebaut

Van Rennes is halverwege 2014 gestart met een mooi project over de grens. Voor Gea Refrigeration N.V. zijn we toen begonnen met de aanleg van een koelinstallatie ten behoeve van een nieuwe chocoladefabriek van Barry Callebaut in België.

De werkzaamheden bestonden uit de installatie van het kabelgoot tracé, meet- en regelinstallatie en het schakelpaneel. Daarnaast werd de aansluiting van een compressorunit, Skid, Drycooler en diverse luchtbehandelingskasten verzorgd.

De installatie is, omdat deze in België wordt aangebracht, door AIB Vincotte gekeurd.

De oplevering van dit project was in oktober 2014.

Koeling Oiltanking Antwerpen

Voor Gea Refrigeration N.V. (Grenco) hebben onze monteurs een condenskit ten behoeve van het condenseren van gassen welke ontstaan bij overladen en transport van vluchtige vloeistoffen bij Oiltanking gemonteerd.

Zij hebben hiervoor in de werkplaats een kabelgoot en bekabeling aangebracht. Daarnaast hebben zij compressoren, drukmetingen en temperatuurvoelers aangesloten. Voor de bediening is er een schakelpaneel geleverd en aangesloten. Het bijzondere van dit project is dat de installatie in een EX zone is geplaatst.

Kunstijsbaan Dordrecht

In opdracht van Gea Refrigeration N.V. (Grenco) hebben wij de elektrische installatie ten behoeve van de koeling van de kunstijsbaan te Dordrecht aangelegd.

Het project bestond uit het ter plekke installeren van een machinekamer met daarin frequentie geregelde schroefcompressoren, diverse schakelpanelen en meet- en schakelcomponenten. Het aanleggen en aansluiten van de (EMC) bekabeling van 250 kW ten behoeve van de schroefcompressoren was een mooie uitdaging.

Status

Doorlopend

 

Opleverdatum

Doorlopend

 

GEA Refrigeration Netherlands
Datum

29 oktober 2014

Categorie

Datanetwerken, Elektrotechniek, Industrie, Utiliteitsbouw