Brandmeldinstallatie Bleiswijk

Op de locatie Bleiswijk van DL Fresh Logistics heeft Van Rennes Elektrotechniek in twee naastgelegen panden een brandmeldinstallatie aangebracht. Beide installaties zijn aangesloten op één brandmeldcentrale. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van kabelgoot, buisleidingen, bekabeling en brandmeldcomponenten.

Het bijzondere aan dit project was de aanleg van een zogenaamd aspiratiesysteem. Dit wordt gebruikt om rook te detecteren in vochtige- en stoffige ruimten waar een ‘normale’ rookmelder niet kan worden toegepast. De oplevering was in oktober 2015.

Herinrichting kantoor nieuwe huurder Biotropic

Voor DL Fresh Logistics heeft Van Rennes Elektrotechniek werkzaamheden verricht ten behoeve van de herinrichting van het kantoor te Bleiswijk. Deze herinrichting was nodig voor de nieuwe huurder van het pand: Biotropic.

De werkzaamheden bestonden uit het aanpassen van de verlichtingsinstallatie, het leveren van een nieuwe Cat 6 data installatie en het installeren van de desbetreffende installatie in de nieuw geplaatste, volledig op maat gemaakte, bureaus. De oplevering was eind 2014.

Renovatie

Bij de renovatie van het distributie centrum met koelcellen bij DL Fresh Logistics heeft Van Rennes Elektrotechniek in 2014 de installatie verzorgd van een kabelgoottracé, datanetwerk, licht- en krachtinstallatie en verlichting.

Doordat de verlichting in dit distributiecentrum “dag en nacht brand” is dit met duurzame LED armaturen uitgevoerd.

Status

Doorlopend

Opleverdatum

Doorlopend

DL Fresh Logistics
Datum

16 oktober 2014

Opdrachtgever

DL Fresh Logistics

Categorie

Datanetwerken, Elektrotechniek, LED verlichting, Renovatie, Utiliteitsbouw