Onze projecten
Daar zijn we trots op

Domotica installatie Oostvoorne

In nauw overleg met de betrokken partijen is een ontwerp gemaakt van een moderne bungalow welke is voorzien van alle nieuwe technieken.

Woonvisie

In opdracht van Van Kooten Schilders heeft Van Rennes bij diverse wooncomplexen armaturen aangebracht op de voor- en achtergevels.

DL Fresh Logistics

Op de locatie Bleiswijk van DL Fresh Logistics heeft Van Rennes in twee naastgelegen panden een brandmeldinstallatie aangebracht.

Renovatie kerkzaal Zuidhovenkerk

n opdracht van Pullen Bouw te Dordrecht heeft Van Rennes een renovatie van de kerkzaal in de Zuidhovenkerk uitgevoerd.

Sporthal Blokweer Alblasserdam

In opdracht van Bouwonderneming Stout heeft Van Rennes installatiewerkzaamheden verricht bij Sporthal Blokweer te Alblasserdam.

Zonnedak renovatiewoningen

In opdracht van Kroon & De Koning heeft Van Rennes een renovatie verzorgd voor woningen van Woongoed GO in Stad aan het Haringvliet.

Basisschool Oranje Nassau

In opdracht van stichting Kind en Onderwijs Rotterdam heeft Van Rennes bij basisschool Oranje Nassau te Rotterdam diverse elektrotechnische installatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Installatie oplaadpunten Hoeksche Waard

Van Rennes heeft in 2015 verschillende openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst in de Hoeksche Waard.

Installatiewerkzaamheden woonhuis

In opdracht van Heembouw heeft Van Rennes een project te Dordrecht opgeleverd. Het betrof de renovatie van een woonhuis in een monumentaal pand.

Verbouwing Maaspodium Rotterdam

Van Rennes heeft in samenwerking met o.a. Groenendijk PGN bouw B.V. een verbouwing aan het Maaspodium afgerond.

Cofely Refrigeration

Bij Poppies Nederland B.V. in Melissant is de bestaande R22 koelinstallatie vervangen voor een nieuwe ammoniak/glycol installatie.

Nijssen Koeling

Van Rennes heeft in samenwerking met Nijssen Koeling bij Kloosterboer Vlissingen een oude R22 koelinstallatie vervangen door een nieuwe NH3 koelinstallatie in 25 vriescellen.

Syngenta

Voor Syngenta heeft Van Rennes in Engeland (2013) en Duitsland (2015) de installatie voor groeicellen aangebracht; de bekabeling en schakelkasten.

Dierenkliniek Houten

In samenwerking met Groenendijk PGN Bouw en architectenbureau Perree heeft Van Rennes installatiewerkzaamheden verricht voor een dierenkliniek te Houten.

GEA Refrigeration Netherlands

In opdracht van Gea Refrigeration N.V. (Grenco) hebben wij de elektrische installatie ten behoeve van de koeling van de kunstijsbaan te Dordrecht aangelegd.

Develstein College

In samenwerking met De Kwaasteniet en Topos Architecten heeft Van Rennes een grote verbouwing afgerond bij het Develstein College te Zwijndrecht.

Verbouwing showroom de Fonkert

Van Rennes heeft in samenwerking met o.a. Bogaerds Architecten een grote verbouwing aan de showroom van BMW dealer Jer. De Fonkert te Numansdorp afgerond.

Bed and Breakfast Strijen

Van Rennes heeft bij een in 2013 afgebrande, monumentale woonboerderij werkzaamheden verricht ten behoeve van een Bed & Breakfast.

Koninklijke De Kuyper

Voor De Kuyper hebben we al verschillende werkzaamheden uitgevoerd en verzorgen we het onderhoud.

HW Wonen

Eén van de opdrachtgevers van Van Rennes is HW Wonen. Van Rennes voert onderhoud uit aan de wooncomplexen en lost storingen en problemen van de woonhuizen op.

Installatie EV-Box

Wij hebben al een ruim aantal EV-Boxen geïnstalleerd bij zakelijke en particuliere relaties. Ook op ons eigen terrein hebben we een openbare EV-Box.

Renovatie Fabiusschool

Het project omvatte een volledige renovatie van de school met bijbehorende sportzaal.

Willem van Oranje

Voor de Willem van Oranje te Oud-Beijerland hebben we al verschillende projecten uitgevoerd en verzorgen we tevens het onderhoud.

Koelinstallatie Gourmand S.A.

Het project te Moeskroen, België, bestond uit het aanbrengen van een installatie ten behoeve van de vriestunnel voor het snel invriezen van diverse bakkersproducten zoals croissants.

Filtering

  • Branche

  • Discipline

  • Soort

  • Status

  • Oplevering

Hoe pakken wij een project aan?

Edwin Verschoor

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Wij regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op uw bedrijfsmodel.

  • Staat u voor de keuze nieuwbouw of renovatie?
  • Wilt u energie besparen?
  • Of heeft u andere plannen?


Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. In welke branche u ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan uw gebouw dient te voldoen. Wij maken een passend voorstel of desgewenst een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap met u door, zodat u de juiste afweging kunt maken.

everschoor@vanrennes.nl
0186 57 24 22

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

keuze(Vereist)

Design Escapes

Betrokken Betrouwbaar Installeren.

Contact

Van Rennes Elektro- & Installatietechniek
Rijksstraatweg 1
3286 LS KLAASWAAL

0186 57 24 22
info@vanrennes.nl

Klanttevredenheid


© 1956 - Van Rennes | Sitemap | Disclaimer | Privacy


Design Escapes
Betrokken Betrouwbaar Installeren.

Contact

Van Rennes Elektro- & Installatietechniek
Rijksstraatweg 1
3286 LS KLAASWAAL

0186 57 24 22
info@vanrennes.nl

Klanttevredenheid


© 1956 - Van Rennes | Sitemap | Disclaimer | Privacy

Start Chat
1
Vraag/verzoek? App met ons!
Kunnen wij u helpen? App met ons!