Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op uw bedrijfsmodel.

  • Staat u voor de keuze nieuwbouw of renovatie?
  • Wilt u energie besparen?
  • Of heeft u andere plannen?

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. In welke branche u ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan uw gebouw dient te voldoen. Wij maken een passend voorstel of desgewenst een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap met u door, zodat u de juiste afweging kunt maken.

Ook verdienen aan Duurzaamheid? →

Vrijblijvend adviesgesprek?

Edwin Verschoor

Manager Verkoop
0186 57 24 22

Wat vinden de klanten?

Wij regelen alles

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Klimaat

Klimaat

Sanitair

Sanitair

Van A tot Z

Advies

Advies

Ontwerp

Ontwerp

Uitvoering

Uitvoering

Voor ieder installatieproject

Zorg

Zorg

Kantoren

Kantoren

Onderwijs

Onderwijs

Industrie

Industrie

Agrifood

Agrifood

Logistiek

Logistiek

Hoe pakken wij een project aan?

Installatiebedrijf Van Rennes regelt alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op uw bedrijfsmodel. Staat u voor de keuze nieuwbouw of renovatie? Wilt u energie besparen of heeft u andere plannen? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. In welke branche u ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan uw gebouw dient te voldoen. Wij maken een passend voorstel of desgewenst een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap met u door, zodat u de juiste afweging kunt maken.

Daarna gaan wij aan de slag met de voorbereidingen, waarbij een projectteam wordt samengesteld. De projectleider is hierbij uw aanspreekpunt. Uiteraard kunnen we ons team bij grotere projecten uitbreiden. Met het ontwerp op maat starten wij met de uitvoering. Door een efficiënte coördinatie komen materialen just in time naar de bouwplaats, zodat onze monteurs alles netjes binnen planning kunnen installeren. De werkzaamheden gebeuren volgens een gecertificeerd kwaliteitssysteem, waarbij we continue streven naar verbeteringen.

Wij staan voor kwaliteit en ook na oplevering kunnen wij u ontzorgen door het technisch beheer uit handen te nemen. Uw duurzame partner zijn, dat is ons doel.

Bouwplannen? Begin bij de installateur!

Onze projecten