Op vrijdag 25 september 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 27e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze editie wordt gehouden in ons pand aan de Rijksstraatweg 1, 3286 LS te Klaaswaal. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede-ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en versnapering die door ons verzorgd zullen worden. Na het welkomstwoord door Steven Corijn – voorzitter van HWLinked – aan de bezoekers van de Open Coffee, zal Ton Bervoets – directeur/eigenaar van Van Rennes– in het kort vertellen over de activiteiten van de organisatie, die met ruim 80 medewerkers inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste installateurs in de regio. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd.

Eventuele vragen/opmerkingen kunt u mailen naar info@hwlinked.nl

© Van Rennes 1956-2021 | Sitemap | Disclaimer | Privacy

Start Chat
1
Vraag/verzoek? App met ons!
Kunnen wij u helpen? App met ons!