Installatiebedrijf Van Rennes Elektro- & Installatietechniek uit Klaaswaal is actief op het gebied van ontruimingsinstallaties. Ook hiervoor is Van Rennes dus uw installatiepartner.

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u contact opnemen met Manager verkoop Edwin Verschoor via 0186-572422 of everschoor@vanrennes.nl. Hij zal u vrijblijvend verder informeren over de mogelijkheden.

Installeren Ontruimingsalarminstallaties 2014 gecertificeerd

Op 24 oktober 2014 heeft Van Rennes uit handen van Kiwa NCP het certificaat ontvangen op basis van de CCV-regeling Installeren Ontruimingsalarminstallaties (OAI) 2014. Hiermee is Van Rennes de allereerste in Nederland die dit certificaat heeft behaald.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft meerdere vernieuwingen doorgevoerd omtrent de certificatieregelingen voor de aanleg van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Omdat brandbeveiligingsinstallaties waken over de veiligheid van personen, dieren en goederen dienen deze altijd betrouwbaar en bedrijfszeker te zijn.

Van Rennes heeft ook de vernieuwde certificering positief afgerond omtrent de regeling voor de aanleg van brandmeldinstallaties. Met beide erkenningen is de kwaliteit voor het installeren van brandmeld- en ontruimingsinstallaties geborgd en zijn we klaar voor de toekomst.

Onze laatste projecten op gebied van ontruimingsinstallaties