Als installatiebedrijf hebben wij de bevoorrechtte positie om direct invloed uit te kunnen oefenen op het milieu. Hier maken we natuurlijk graag gebruik van. Ons uitgangspunt is een zo’n duurzaam mogelijke installatie die aansluit bij de wensen van de eindgebruiker. Wij geven onze opdrachtgevers uitgebreid advies, zodat zij ook op dit gebied een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Onze eigen bijdrage aan het milieu

Niet alleen met onze werkzaamheden dragen wij bij aan een beter milieu. Zelf hebben wij uiteraard ook maatregelen getroffen om een steeds milieuvriendelijkere organisatie te worden. Ons bedrijfspand heeft energiezuinige LED-verlichting en beschikt al jarenlang over zonnepanelen á 7500Wp. Op ons terrein zijn daarnaast diverse openbare oplaadpunten geïnstalleerd om elektrisch rijden te bevorderen. In ons wagenpark zijn ook meerdere, al dan niet volledig, elektrische auto’s opgenomen. Tot slot hebben we een strikt gescheiden afvalbeleid.

Maar ook op andere manieren zijn we milieubewust. De digitalisering staat bij ons voorop. Meer dan 80% van de facturen wordt digitaal verzonden en nagenoeg alle werkbonnen zijn digitaal. Al onze servicemonteurs werken namelijk met een iPad. Daarnaast meten we het effect van ons printgedrag. Zo kunnen we per collega zien wat zijn of haar effect is op het milieu. Om het bewustzijn te verhogen, kan een ieder dit voor zichzelf bekijken en vergelijken met de rest van de organisatie. Ook zijn de printkosten per opdracht vooraf inzichtelijk en is onze standaardinstelling dubbelzijdig in zwart-wit.

Zonnepanelen Van Rennes

Elektrische oplaadpunten Van Rennes

Van Rennes in de samenleving

Wij ondersteunen diverse maatschappelijke activiteiten in de regio. Zowel structurele als eenmalige activiteiten maken wij mogelijk door ons sponsorbeleid. Een selectie waar we trots op zijn:

vv NSVV Numansdorp

Go College Middelharnis

Scouting Numansdorp

Roparun

SSS Klaaswaal

Strijensche Golfclub

Hoeksche Waard Truckers

Hoeksche Waard Duurzaam