Uw airco voor thuis!

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 25 ZS-W

Voordelen

Energielabel: A+++

Koelcapaciteit: 2,5 kW, voor ruimtes tot 60 m3

Verwarming: kan ook energiezuinig verwarmen!

Fluisterstil: slechts 19dB(A)

Actieperiode: t/m 30 juni 2020 (opnamedatum) voor €1.850,- incl. plaatsing* en btw.

* Prijsvoorwaarden: standaardinstallatie en alleen binnen de Hoeksche Waard.

Let op: deze actie is ten einde!

Door de enorme vraag zijn al onze monteurs voor de gehele zomer volgepland. De actie is daarmee ten einde gekomen. Uiteraard kunt u nog een normale offerte aanvraag doen voor een airco, maar de vrijblijvende opname en offerte kunnen wij dan pas ná de zomer oppakken.

Productomschrijving

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 20-50 ZS-W

De airconditioners uit de ZS-serie zijn stijlvol ontworpen met contouren die naadloos passen in elk interieur. Het ontwerp is gemaakt door de Italiaanse industriële ontwerpstudio Tensa srl, gevestigd in Milaan, om te reageren op een breed spectrum van lokale gebruikersbehoeften.

R32 koudemiddel

R32 is het koudemiddel van de volgende generatie dat bijna 70% lager Global Warming Potential (GWP) biedt dan R410A. Vanwege zijn superieure eigenschappen biedt R32 verbluffende voordelen op het gebied van energie-efficiëntie. Het heeft een potentieel koeleffect welke 1,5 keer zo groot is als dat van R410A, wat betekent dat het minder energie nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken en vereist minder koudemiddelvolume om te werken.

Multi-Split

Ook beschikbaar als Multi-Split oplossing. Er zijn vele combinaties mogelijk met de verschillende buitenunits van de SX-serie.

Informatiebrochure →