Van Rennes is een erkend Gira-verwerkend installateur en zelfs officieel KNX / EIB-specialist. Voor alles op het gebied van domotica en in het bijzonder het Gira KNX-systeem bent u bij ons aan het goede adres. Hieronder kunt u zichzelf inlezen in de mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Mogelijkheden Gira KNX-systeem

De mogelijkheden binnen het Gira KNX-systeem zijn eindeloos. Alles binnen de woning kan bestuurd worden vanaf een centrale bedieningseenheid. Daarnaast is alles tevens te besturen vanaf uw smartphone of tablet met de speciaal ontwikkelde bedienings-app van Gira.

Om wegwijs te worden in de wereld van domotica en het Gira KNX-systeem hebben wij een aantal brochures (.pdf) voor u op een rijtje gezet.

Gira eNet draadloos systeem

Gira eNet is het nieuwe bidirectionele draadloze systeem voor slimme koppeling en aansturing van de huistechniek binnen KNX. Verlichting, jaloezieën en rolluiken kunnen heel eenvoudig tot scènes worden gecombineerd en met de meest uiteenlopende bedieningsapparaten worden aangestuurd – bij toepassing van de Gira eNet server ook mobiel.

Lees meer over het Gira eNet systeem (.pdf) →

Meer informatie over bovenstaand praktijkvoorbeeld →

Bedienen met de iPhone
Gira