Installatiebedrijf Van Rennes Elektro- & Installatietechniek uit Klaaswaal is actief op het gebied van domotica. Ook hiervoor is Van Rennes dus uw installatiepartner.

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u contact opnemen met Manager verkoop Edwin Verschoor via 0186-572422 of everschoor@vanrennes.nl. Hij zal u vrijblijvend verder informeren over de mogelijkheden.

Domotica is het automatiseren van installaties bij huizen en gebouwen. Het gaat om het koppelen van technologie, diensten en componenten tot één geheel ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Denk hierbij aan CV/klimaatregeling, bewaking, telefoon, verlichting, rolluiken, gordijnen of audio-video. Domotica wordt daarom ook weleens ‘Internet of things’ genoemd.

Van Rennes is gespecialiseerd in de internationale standaard van domotica: KNX. Hierdoor zijn wij gecertificeerd ‘partner’ van de KNX-technologie.

Grenzeloos

Er is één centrale bedieningseenheid met touchscreen. Dus slechts één druk op de knop zorgt ervoor dat uw verlichting aangaat, muziek start of woning wordt verwarmd. Het regelen kan ook op afstand gedaan worden via mobiele telefoon of draadloos in de woning via bijvoorbeeld de iPad. Domotica kent geen grenzen. Het is het wonen van de toekomst. De nieuwste snufjes binnenshuis!

Gira KNX/EIB touchscreen

Intelligent gebouwenbeheer zorgt voor comfort, efficiency en veiligheid. We kunnen gebouwenbesturing aan uw persoonlijke wensen aanpassen en op elk moment herprogrammeren. Ook kunt u ervoor zorgen dat steeds terugkerende handelingen zoals bijvoorbeeld de bediening van rolluiken of jaloezieën automatisch worden uitgevoerd op het moment dat het nodig is.

Van Rennes heeft voor zowel de zakelijke als particuliere markt diverse installaties opgeleverd voorzien van deze meest ultramoderne techniek.

De werkwijze is overzichtelijk en efficiënt: Van Rennes inventariseert uw wensen en behoeften. Vervolgens komt er een advies op maat. De software wordt volledig op maat geschreven. Het geheel wordt geïmplementeerd en de installatie wordt vervolgens in bedrijf gesteld. Tenslotte onderhoudt Van Rennes de apparatuur.

Geen uitdaging is hierbij te groot. Het onderstreept nog eens de werkwijze en kracht van Van Rennes: gezamenlijk op zoek naar het beste resultaat. De jarenlange ervaring van Van Rennes op installatiegebied komt hierbij nog eens extra goed van pas.

Onze laatste projecten op gebied van domotica