Installatiebedrijf Van Rennes Elektro- & Installatietechniek uit Klaaswaal is actief op het gebied van datanetwerken. Ook hiervoor is Van Rennes dus uw installatiepartner.

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u contact opnemen met Manager verkoop Edwin Verschoor via 0186-572422 of everschoor@vanrennes.nl. Hij zal u vrijblijvend verder informeren over de mogelijkheden.

Datanetwerken leggen we aan in verschillende soorten gebouwen: van nieuwbouw tot oudbouw en van kantoorpanden tot winkels, productieruimten tot scholen. De netwerken die we aanleggen, leveren we turn key op.

Bedrijven hebben baat bij efficiënte communicatie. Van Rennes biedt geïntegreerde oplossingen waarmee uw medewerkers op ieder gewenst moment over alle benodigde informatie- en communicatiehulpmiddelen kunnen beschikken. Wij verzorgen de complete data- en netwerkbekabeling. We hebben het dan over een netwerk van bekabeling met universele aansluitingen. Ook de plek waar deze bij elkaar komen, de patchkast, maken we op maat.

Vanzelfsprekend voldoet al het materiaal dat we gebruiken aan de wettelijke normen. We zijn niet voor niets gecertificeerd.

Onze laatste projecten op gebied van datanetwerken