Donderdag 10 oktober, op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, organiseren Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio, provincie Zuid-Holland, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en gemeente Hoeksche Waard speciaal voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard een bijeenkomst met als thema “Verdienen aan Duurzaamheid”. Wij nodigen u hierbij van harte uit aanwezig te zijn.

Alles over duurzaamheid horen, zien en ervaren op donderdag 10 oktober

Duurzaam ondernemen en tegelijkertijd (meer) geld verdienen? Gastheer Dirk Reedijk van Reedyk B.V. uit Klaaswaal deelt deze middag graag zijn ervaringen met het verduurzamen van zijn bedrijfspand. Gastspreker Merijn Tinga voert actie tegen plastic vervuiling en zet zich in voor het behoud van onze planeet. Hij vertelt hoe je succesvol stappen kunt zetten die passen bij je duurzame waarden. Ook kun je tijdens deze duurzaamheidsbijeenkomst kennis opdoen bij de stands op het zogenaamde Duurzaamheidsplein. Van Rennes zal hierbij aanwezig zijn met een eigen stand.

Kennissessies met praktische en inspirerende tips

Tijdens deze bijeenkomst is het mogelijk om deel te nemen aan diverse kennissessies met praktische- en inspirerende tips waarmee je zelf aan de slag kunt. De volgende duurzaamheidsthema’s komen aan bod: kansen voor de circulaire economie, energiebewust ondernemen, slimme en duurzame mobiliteit, klimaatbestendigheid, postcoderoos zonnepanelen, samen duurzaam verdienen en wet & regelgeving.

Interesse? Aanmelden kan via: https://www.o-hw.nl/agenda/493-10-oktober-dag-van-de-duurzaamheid

© Van Rennes 1956-2021 | Sitemap | Disclaimer | Privacy

Start Chat
1
Vraag/verzoek? App met ons!
Kunnen wij u helpen? App met ons!