Installatiebedrijf Van Rennes Elektro- & Installatietechniek uit Klaaswaal is actief op het gebied van brandmeldinstallaties. Ook hiervoor is Van Rennes dus uw installatiepartner.

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u contact opnemen met Manager verkoop Edwin Verschoor via 0186-572422 of everschoor@vanrennes.nl. Hij zal u vrijblijvend verder informeren over de mogelijkheden.

Veel brandmeldinstallaties voldoen wel aan de eisen die vandaag de dag gesteld worden, maar zijn ze ook voorbereid op de toekomst? En hoe zit het eigenlijk met de noodverlichting in uw panden, is die wel werkend. En wordt daar regelmatig op gecontroleerd? Veel vragen waar Van Rennes u antwoord op geven kan.

Wij kunnen verschillende soorten brandmeldinstallaties maken. Van een eenvoudig rookmeldersysteem tot een warmte-rookinstallatie waarbij dakramen en roosters automatisch geopend worden. Ook koppelingen met de brandweer of de brandmeldbeveiligingsdienst behoren tot de mogelijkheden.

Knowhow

Elk pand is anders en elke organisatie stelt andere eisen. Door onze enorme knowhow zijn we exact op de hoogte van de eisen die (lokale) overheden stellen.

Installeren Brandmeldinstallaties 2011 gecertificeerd

Van Rennes is door de certificatie-instelling Kiwa NCP gecertificeerd volgens de CCV-regeling Installeren Brandmeldinstallaties (BMI) 2011.

Hiermee is Van Rennes één van de eerste installatiebedrijven in Nederland die dit certificaat heeft behaald.

Van Rennes heeft ook de vernieuwde certificering positief afgerond omtrent de regeling voor de aanleg van ontruimingsalarminstallaties. Met beide erkenningen is de kwaliteit voor het installeren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties geborgd en zijn we klaar voor de toekomst.

Advies

Wanneer u contact opneemt, kunnen we uw complete veiligheidssituatie doorlichten en een advies op maat geven. Vanzelfsprekend zijn we ook in staat dat advies uit te voeren, wat voor u het gemak oplevert dat u maar met één partij te maken heeft.

Onze laatste projecten op gebied van brandmeldinstallaties