Afgelopen weekend heeft u het misschien wel meegekregen in het nieuws: de branders van deze toestellen dienen uit veiligheidsoverwegingen vervangen te worden.

Ook wij hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht veel vragen gekregen van onze relaties. Om u nog eens extra duidelijk te informeren, hebben wij dit bericht opgesteld.

Vervanging

Deze week hebben we direct een lijst opgesteld van toestellen, waar mogelijk nog de bewuste brander in zit. Wij zullen op advies van Nefit de vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. U hoeft hiervoor zelfs niets te doen en de vervanging is uiteraard kosteloos.

Brief Nefit

Het is mogelijk dat u tevens een brief vanuit Nefit krijgt of heeft gehad. Dit is een extra informerend middel, ingezet vanuit de fabrikant. U hoeft ons er in elk geval niet meer op te wijzen. Wij zijn op de hoogte.

Zelf checken of u een ‘risicotoestel’ heeft?

Controleer hiertoe de typeplaat bovenop het toestel. Het toesteltype vindt u bij ‘Model’: begint het type met ‘Nefit TopLine’ en bevat de cijferreeks linksboven de combinatie 06 (2006), 07 (2007) , 08 (2008) of 09 (2009), dan geldt de waarschuwing voor uw toestel.

© Van Rennes 1956-2021 | Sitemap | Disclaimer | Privacy

Start Chat
1
Vraag/verzoek? App met ons!
Kunnen wij u helpen? App met ons!